Рівняння математичної фізики - Гембарська, Світлана Борисівна; Hembarska, Svitlana B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Подано основні методи розв’язання диференціальних рівнянь математичної фізики, що проілюстровано великою кількістю розв’язаних прикладів.
The Equations of Mathematical Physics
Keywords: диференціальні рівняння; рівняння математичної фізики