Біологія індивідуального розвитку - Зінченко, Марія Олександрівна; Зінченко, Олександр Павлович; Щепна, Леся Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 14 лабораторних робіт з курсу «Біологія індивідуального розвитку», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія» за освітніми програмами «Біологія», «Лабораторна діагностика». До кожної лабораторної роботи наведена тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи з детальними ілюстраціями об’єктів, що розглядаються, список рекомендованої літератури.
Keywords: біологія індивідуального розвитку; методичні рекомендації; онтогенез; ембріогенез; постембріональний розвиток