Країнознавство країн основної мови: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Василенко, Ольга Вікторівна; Vasylenko, Olha V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма нормативної навчальної дисципліни „Країнознавство країн основної мови” для студентів підготовки бакалавра (на базі диплома молодшого спеціаліста) галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта, освітньої програми Англійська мова. Предметом вивчення навчальної дисципліни є лінгвокраєзнавчий аспект англійських мовних реалій британського, американського і канадського варіантів англійської мови.
Keywords: країни англомовного світу; реалія; лінгвокраїнознавча теорія