Інтерпретація та операціоналізація змісту емпіричних ознак під час соціально-педагогічного дослідження - Гунько, Степан Олександрович; Hunko, Stepan O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті розриваються підходи до логічного структурування змісту характеристик соціального об’єкта, які вивчатимуться у ході соціально-педагогічного дослідження. Research reveals approaches of logical structuring of contents of descriptions of social object, which will be studied during socialand pedagogical research.
Interpretation and Operationalization of Contents of Empiric Signs During Social and Pedagogica
Keywords: властивість; property; концептуальні; conceptual; операціональні змінні; operacional variables; емпіричні індикатори; empiric indicators