Перспективи розвитку міжнародного туризму в Туреччині - Патійчук, Віктор Олексійович; Павловська, Тетяна Сергіївна; Ціпошук, Софія Анатоліївна (My University, 2020)
Охарактеризовано сучасний стан туристичної сфери Туреччини, передумови та перспективи її розвитку.
Keywords: Туреччина; туризм; туристична компанія; культурно-пізнавальний туризм; курорт; туристичні послуги