Живопис натюрморту аквареллю: методичні вказівки до практичних занять для студентів 1 курсу - Галькун, Тетяна Дмитрівна; Панфілова, Олександра Георгіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Натюрморт є важливим етапом у навчальному процесі підготовки майбутніх художників. Займаючи одне з останніх місць у класичній ієрархії жанрів, натюрморт традиційно домінує у навчальному живописі перших курсів. Методичні вказівки спрямовані на поглиблення знань, вмінь та навичок студентів з техніки акварельного живопису та сприятимуть самостійному опануванню окремих тем.
Рекомендовано студентам 1 курсу, спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», освітньо-професійної програми «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»
Keywords: живопис; акварель; види натюрмортів; методичні вказівки; основні вимоги до складання навчальних натюрмортів; 75.049.6.021.32-035.676.332.2.(072)