Основна іноземна мова: програма нормативної навчальної дисципліни - Лисецька, Наталія Григорівна; Lysetska, Nataliia H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є усне і писемне мовлення, фонетичні і граматичні особливості сучасної німецької мови, знання яких дає можливість формувати лінгвістичну компетенцію студентів.
Програма навчальної дисципліни «Основна іноземна мова», складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 035 Філологія (Мова і література (німецька). Переклад.).
Keywords: Основна іноземна мова (німецька); програма нормативної навчальної дисципліни; підготовки магістра