Практика навчальна лінгвістична» підготовки бакалавра, галузі знань: силабус освітнього компонента - Козак, Софія Веніамінівна; Микитюк, Марта Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус освітнього компонента «Практика навчальна лінгвістична» підготовки бакалавра, галузі знань «03 Гуманітарні науки», спеціальності «035 Філологія», освітньо-професійної програми «Мова і література (німецька). Переклад»