Руйнація духовних цінностей сучасної молоді під впливом західної рок-музики - Стець, Лілія Леонідівна; Stets, Liliia L. (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2012)
В статті піднімається одне із найбільш актуальних питань сучасності – вплив продукції рок-музичної індустрії на покоління молодих людей та приводяться конкретні зразки цього впливу. The article raises one of the most pressing issues of our time - the impact of production rock music industry for a generation of young people and provides specific examples of this influence.
Destruction spiritual values of today's youth influenced bu western rock music
Keywords: західна рок-музика; руйнація духовних цінностей; сучасна молодь; сатанізм; Western rock music; the destruction of spiritual values; the modern youth; Satanism