Інформаційно-аналітична діяльність у міжнародних відносинах - Шуляк, Антоніна Миколаївна; Шуляк, Назарій Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить комплекс завдань: тематику лекційного курсу, практичні та самостійні завдання, список рекомендованих джерел, індивідуальне науково-дослідне завдання, тематику курсових робіт з дисципліни, 240 тестів для модульних контрольних робіт. Для студентів галузі знань 29 Міжнародні відносини, спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, освітніх програм «Міжнародні відносини», «Міжнародна інформація та суспільні комунікації», «Регіональна безпека».
Keywords: інформація; аналітика; міжнародні відносини; політика; 327 (072)