Стереохімія. Завдання для підготовки до контрольних опитувань - Кадикало, Елла Максимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Дані методичні рекомендації призначені для самостійної підготовки до самостійних і контрольних робіт, що виконуються на лабораторних заняттях зі стереохімії, студентів освітньої програми “Хімія”. Структура навчально-методичного видання відповідає програмі освітнього компоненту “Стереохімія”. Контрольні завдання запропоновані до 8 тем дисципліни “Стереохімія”, які викладаються у 6-му семестрі. Кожна тема представлена прикладними завданнями, що охоплюють основні питання теми. До кожної з наведених тем подано приклади для виконання даних завдань.
Рекомендовано здобувачам освіти спеціальності “Хімія”, викладачам, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Методичні рекомендації; Стереохімія; 544.12(072)