Проблемне поле позаакадемічних занять фізичним вихованням студентів ВНЗ - Стадник, Володимир; Stadnik, Volodumur (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Уроботі розглянуто питання науково-практичної проблематики забезпечення належного рівня позаакадемічної роботи з урахуванням сьогоднішніх тенденцій розвитку фізичного виховання в системі вищої освіти. Завдання роботи полягало в аналізі проблемних аспектів позаакадемічних занять із фізичного виховання студентів ВНЗ. Аналіз теоретичного надбання з означеного питання дав змогу визначити низку проблем, що потребують розв’язання з метою підвищення ефективності цього напряму занять у фізичному вихованні. Установлено необхідність у створенні нових технологій позаакадемічної роботи для забезпечення необхідного рівня фізичної підготовленості майбутніх спеціалістів. The paper deals with theoretical and practical problems of ensuring an adequate level of non-academic work considering current trends in the development of physical education in higher education. The task of this work was to analyze the problem areas outside of academic classes in physical education of university students. The analysis of the theoretical research designed on the subject has identified a number of problems to be addressed in order to improve the efficiency of this trend in physical education classes. A need for new technologies outside of academic work is established to ensure the required level of physical training of future specialists.
There is a Problem field Outside the Academic Classes of Physical Education of University Students
Keywords: студент; позаакадемічні заняття; фізичне виховання; ВНЗ; student; regardless of academic classes; physical education; higher education