Фінансові засади відновлення конкурентоспроможності сфери гостинності в Україні - Шматковська, Тетяна Олександрівна (м. Дубляни: Львівський національний університет природокористування, 2024)
Фінансові аспекти відновлення конкурентоспроможності сфери гостинності в Україні включають в себе залучення інвестицій, ефективне фінансове управління, а також розвиток людських ресурсів. Шлях до успіху в цій галузі полягає у комплексному підході до вирішення фінансових проблем та вдосконалення управлінських практик з метою підвищення ефективності та конкурентоспроможності сфери гостинності в Україні.
Keywords: відновлення конкурентоспроможності; сфера гостинності; фінансові засади віднослення; гостинні підприємства; 338.488.2:[640.43:642.5]