Окремі питання провадження невідкладних слідчих дій при розслідуванні злочинів, вчинених в установах виконання покарань - Батюк, Олег Володимирович; Batiuk, O. V. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2010)
На підставі узагальнення положень, висунутих провідними фахівцями з криміналістики щодо змісту невідкладних слідчих дій, які проводяться при розслідуванні злочинів, вчинених у місцях позбавлення волі, автор бґрунтовує пропозиції щодо використання у криміналістичній тактиці невідкладних слідчих дій з метою успішного виявлення, фіксації та вилучення слідів злочинів, що вчиняються в установах виконання покарань. On the basis of generalizing the provisions of the leading experts in criminalistics pertaining to the content of the urgent investigative acts, which are conducted during investigating crimes committed in the places of confinement, the author grounds the recommendations concerning using in the criminalistic tactics the urgent investigative acts with the aim of successful revealing, fixing and seizing evidence of criminal acts, that are committed in the establishments of enforcing sentences.
Батюк Олег Володимирович - кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри кримінального права та процесу Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: злочин; сліди; розслідування; слідчі дії; установи виконання покарань; crime; evidence; investigation; investigative acts; establishments of enforcing sentences