Проблеми і перспективи ринкової інтеграції Польщі та Європейського Союзу - Федонюк, Сергій Валентинович; Равриш, Оксана Богданівна; Fedonyuk, S. V.; Rawrysh O. B. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2004)
Розглянуто особливості переміщення товарів, послуг, робочої сили і капіталу між Польщею та країнами - членами Європейського Союзу. Проаналізовано перспективи та наслідки інтеграції польської економіки у ЄС.
Problems and perspectives of market integration of Poland and European Union.
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації ВДУ ім. Лесі Українки
Keywords: Інтеграція; Integration; Європейський Союз; Польща; спільний ринок; European Union; Poland; common market