Щоденник звітної документації з проходження навчальної практики психолога-стажиста для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.030102 – «Психологія» денної та заочної форми навчання - Мудрик, Алла Богданівна; Павлюк, Тетяна Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У видання ввійшли методичні матеріали та документи, необхідні студентам факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки для проходження навчальної практики психолога-стажиста під час навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Для цілісного уявлення про означену практику у виданні представлені програма навчальної практики психолога-стажиста, її опис, мета та основні завдання, етапи проходження та методи і засоби діагностики результатів практичної роботи, загальні вимоги до оформлення звітних матеріалів, критерії оцінювання знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано студентам ОКР «бакалавр» напряму 6.030102 – «Психологія» денної та заочної форми навчання.