Зміст превентивної роботи з профілактики зловживання психоактивних речовин дітьми - Сидорук, Ірина Ігорівна; Sydoruk, Iryna I. (Redakcja naukowa Piotr Masur i Dorota Sikora, 2010)
У статті автор розкриває зміст роботи соціального педагога загальноосвітньої школи з профілактики вживання психоактивних речовин дітьми, відповідно до вікових періодів. In the article differentiation of сontent of prophylactic work of the use of psychoactive substances by children is made, taking into account the features of the proper age-old periods.
Content of preventive work on psycho-active substance by children
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки CНУ імені Лесі Українки
Keywords: профілактика; prevention; зміст профілактичної роботи; content preventive work; психоактивні речовини; psychoactive substances