Редакторська майстерність - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з навчальної дисципліни «Редакторська майстерність» для студентів напряму підготовки «Видавнича справа та редагування» (Інститут філології та журналістики). Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з навчальної дисципліни «Редакторська майстерність» для студентів напряму підготовки «Видавнича справа та редагування» (Інститут філології та журналістики).
Keywords: бібліографічні видання; редакційно-видавничий процес; редакторський аналіз; 76я1