Система обґрунтування управлінських рішень: силабус дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчальна дисципліна «Система обґрунтування управлінських рішень» належить до нормативних дисциплін, спрямована на формування фахових компетенцій у сфері обґрунтування управлінських рішень шляхом безперервного удосконалення методів роботи з управлінською інформацією, використання досягнень вітчизняної та зарубіжної науки, найкращого практичного досвіду. Особлива увага приділяється здобуттю практичних навиків використання методів обґрунтування управлінських рішень.
Силабус дисципліни «Система обґрунтування управлінських рішень» на отримання першого (бакалаврського) ступеню вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійна програма «Менеджмент».
Keywords: система обґрунтування; управлінські рішення