Основні загрози фінансовій безпеці підприємства - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M.; Шуляр, Яна; Shuliar, Ya. (Волинський інститут економіки і менеджменту, 2013)
В сучасних умовах, коли ситуація в країні характеризується фінансово-економічною нестабільністю, та більшість промислових підприємств України є збитковими, актуальності набуває питання фінансової безпеки підприємства.
Keywords: фінансова безпека; загрози фінансовій безпеці