Причини виникнення та профілактика травм опорно-рухового апарату в спортсменів - Валецький, Ю.; Валецька, Р.; Петрик, О.; Valetskii, Y.; Valetska, R.; Petryk, O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
Проаналізовано обставини й причини виникнення травм опорно-рухового апарату в групі різних видів спорту, рекомендовано профілактичні заходи In the article the circumstances and causes of musculoskeletal traumas in various sports are analyzed, preventive measures are recommended
Causes and Prevention of Athletes’ Musculoskeletal Traumas.
Keywords: методичні помилки; фізична та технічна підготовка спортсмена; спортивна дисциплін; methodological mistakes; athlete’s physical and technical training; sports medicine