Samodzielna praca studentów kierunku wychowania fizycznego w szkołach wyższych - Wilczkowski, E.; Wilczkowska, A.; Pasicznik, W.; Вільчковський, Е.; Вільчковська, А.; Пасічник, В (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто питання щодо самостійної роботи студентів у позалекційний час. Автори визначають структуру та основні компоненти самостійної роботи студентів, яка скерована на формування в них пізнавальної мотивації, спрямованої на отримання наукової інформації, необхідної для поширення їхніх професійних компетенцій In the article is discussed the questions about the student independent work in out-of-lectures hours. Authors determine the structure and general components of the student independent work that is directed to the formation of cognitive motivation. This will help to get the scientific information necessary for professional competence diffusion.
Самостійна робота студентів факультету фізичного виховання вищого навчального закладу
Keywords: independent work; physical training; students; higher educational institution; самостійна робота; фізичне виховання; студенті; вищий навчальний заклад