Адаптація регіональної політики Польщі до умов ЄС - Федонюк, Сергій Валентинович; Намонюк, Василь Євгенович; Fedoniuk, S. V.; Namonyuk V. Ye. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2004)
Розглядається регіональна політика Польщі в контексті її інтеграції в ЄС. Досліджено зміни законодавчої та інституційної бази регіональної політики Польщі. Зосереджується увага на розподілі структурної допомоги ЄС.
Adaptation of Polish regional politics to the conditions of European Union.
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації факультету міжнародних відносин ВДУ ім. Лесі Українки
Keywords: Регіональна політика; Regional policy; Польща; ЄС; адаптація; Poland; EU; adaptation