Методичні рекомендації до практичних занять з методики складання та розв’язування тестів із української мови - Омельковець, Руслана Степанівна (My University, 2023)
Методичні рекомендації укладено згідно з навчальною програмою курсу «Методика складання та розв’язування тестів із української мови». Кожне практичне заняття має чітку структуру: тему, мету, обладнання, питання для перевірки знань студентів, завдання та методичні вказівки.
Keywords: тести; українська мова; методика складання; методика розв`язування; 573(079.1)(072)