Практикум з українського правопису - Межов, Олександр Григорович (My University, 2018)
Пропоноване навчальне видання «Практикум з українського правопису: збірник завдань і вправ» забезпечить глибоке оволодіння знаннями про правописні явища сучасної української літературної мови, зокрема орфографічні норми, закономірності української словозміни; буквені та небуквені орфограми, складні випадки українського слововживання, пунктограми у простому та складному реченні; формуватиме вміння й навички застосувати на практиці правила орфографії, словозміни, слововживання та пунктуації, редагувати тексти з орфографічними, граматичними, пунктуаційними та стилістичними помилками; підвищить рівень культури писемного мовлення. Цьому сприятиме система різноманітних завдань і вправ до кожної теми, термінологічний словник, схеми орфографічного й пунктуаційного аналізу та рекомендована література. Для студентів філологічних і педагогічних спеціальностей освітнього ступеня бакалавр.
Keywords: практикум; правопис; українська мова; орфографія; пунктуація; слово; 81’36=161.2