Педагогіка та методика викладання в закладах освіти: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Близнюк, Людмила Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом навчального курсу «Педагогіка та методика викладання в закладах освіти» виступає процес ознайомлення студентів з основами організації навчально-виховного процесу з іноземних мов (ІМ) у різних типах середніх навчальних закладів, формування у студентів професійно-методичних вмінь. Навчальний процес здійснюється згідно Болонського процесу і спрямований на вивчення вказаної дисципліни за модульно-рейтинговою системою.
Робоча програма навчальної дисципліни «Педагогіка та методика викладання в закладах освіти» для студентів за напрямом підготовки 6.020303 Філологія «Мова та література (німецька)»
Keywords: фахово зорієнтовані технології навчання; Рекомендації Ради Європи; професійно зорієнтовані технології навчання