Психологія статі та сексуальності - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Психологія статі та сексуальності» (кафедра практичної та клінічної психології). Бібліографічні матеріали розкривають психологічні прояви та детермінанти cтатевої та сексуальної поведінки людини, причини виникнення сексуальних розладів, ознайомлюють з основними методами та принципами терапії сексуальних порушень.
Keywords: бібліографічні видання; детермінанти cтатевої та сексуальної поведінки людин; 159.9(01)