Сутність, елементи, особливості, класифікації, фактори формування субкультури підлітків: соціально-педагогічний аспект - Сушик, Наталія Степанівна; Sushyk, Nataliia S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті визначено сутність, елементи, особливості, класифікації, чинники формування субкультури як фактора соціалізації підлітків. The article defines the essence of the elements, characteristics, classification, forming factors of teenagers subculture.
The essence of the elements, characteristics, classification, forming factors of teenagers subcultures: social-pedagogical aspect.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки педагогічного інституту Волинського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: культура; субкультура; формальна субкультура; неформальна субкультура; група ровесників; фактор соціалізації; culture; subculture; formal subculture; informal subculture; group of contemporary; factor of socialization