Лексичні та стилістичні помилки в журналістських текстах (на матеріалі одного числа газети «День») - Яворський, Андрій Юрійович; Yavorskyi, Andrii Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
На матеріалі одного номера газети "День" прокоментовано лексичні та стилістичні помилки в журналістських текстах, запропоновано шляхи усунення анормативів.
Keywords: лексична норма; лексична помилка; стилістична норма; стилістична помилка