Управління розвитком підприємств - Хомюк, Наталія Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до практичних занять із освітнього компонента «Управління розвитком підприємств» призначені допомогти здобувачам освіти опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення, тестові та ситуаційні завдання. Рекомендовано здобувачам освіти 3 та 4 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми Менеджмент освітнього ступеня бакалавр.
Keywords: Управління розвитком; підприємство; менеджмент; управлінські моделі; ситуаційний менеджмент; ресурсний менеджмент; 334.72:005.591.2(072)