Алгоритм історико-географічного аналізу басейнової системи р. Стир - Ганущак, Мар'яна Михайлівна; Тарасюк, Ніна Адамівна; Hanushchak, Mariana M.; Tarasiuk, Nina A. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
У статті пропонується алгоритм історико-географічного аналізу басейнової системи і виділені напрямки вивчення сучасних ландшафтів на прикладі басейну р. Стир.

Historico-geographical analisys algorithm of the drainage-basin system and directions of modern landscapes investigation on example of Styr River basin are offered in this article.
Historico-geographical analisys algorithm of the drainage-basin of Styr River
Keywords: історико-географічний аналіз; алгоритм; басейнова система; historico-geographical analisys; algorithm; drainage-basin system