Соціальна відповідальність в акваріумному бізнесі: економічні та педагогічні аспекти - Колосок, А.; Буднік, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено соціальну відповідальність в акваріумному бізнесі: економічні та педагогічні аспекти
Keywords: акваріумний бізнес; соціальна відповідальність