Укріплений двір XVI-XVII століть у с. Крупа - Верба, Тарас Володимирович (My University, 2018)
Стаття присвячена укріпленому двору князів Острозьких, який існував у XVI-XVII ст. у с. Крупа неподалік Луцька.
Keywords: Волинь; укріплений двір; Острозькі; ранньомодерний період