Пропедевтична практика (психолога-стажиста) - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Пропедевтична практика (психолога-стажиста): методичні рекомендації містять теоретичні та практичні основи планування, проведення і підведення підсумків пропедевтичної практики для студентів факультету психології та соціології. У методичних рекомендаціях детально розкриті вимоги до практики, особливості організації різних напрямків діяльності психолога та рекомендації щодо їх реалізації. Дана розробка адресована для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, психологів, вчителів різнотипних навчальних закладів.
Keywords: пропедевтика; напрямки роботи психолога; діагностика; корекція; реабілітація; комплексне вивчення особистості; 159.922.7(075.8)