Кількісні методи в гідрології - Фесюк, Василь Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Курс лекцій містить короткий виклад теоретичного матеріалу з нормативного освітнього компоненту Кількісні методи в гідрології. Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності Е4 Науки про Землю (ОПП Гідрологія)
Keywords: Кількісні методи в гідрології; 001.89(075.8)