Семантика домінантних концептів у релігійних медіатекстах онлайн формату - Рожило, Марія Андріївна; Rozhylo, Mariia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано актуальні проблеми релігійної комунікації в інформаційному просторі мас-медіа. Досліджено контент релігійних медіатекстів онлайн формату. З’ясовано семантику ключових концептів.Проанализированы актуальные проблемы религиозной коммуникации в информационном пространстве мас-медиа. Исследовано контент религиозных медиатекстов онлайн формата. Выяснена семантика ключевых концептов.The issue of the day of religious communication is analysed in informative space of mass-medias. Investigational kontent of religious mediatexts on-line of format. Semantics of key koncepts is found out.
Семантика доминантных концептов в религиозных медиатекстах онлайн формата
Semantics of dominant koncepts in religious mediatexts on-line of format
Keywords: релігійна комунікація; концептуальні засади; комунікативні технології; концепт; семантика; религиозная коммуникация; концептуальные основы; коммуникационные технологи; концепт; семантика; religious communication; conceptions; communicative technologies; koncept; semantics