Основи фізичної підготовки баскетболістів - Смолюк, Вадим Іванович; Глушко, Петро Валерійович; Шевчук, Андрій Богданович; Швай, Олександр Дмитрович; Радченко, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять інформацію про основи фізичної підготовки баскетболістів. Авторами розроблено комплекси тренувальних вправ, спрямованих на розвиток фізичних якостей та координаційних здібностей. Матеріал методичної розробки стане надбанням викладачів кафедр фізичного виховання, тренерів та студентів факультетів фізичного виховання. Буде також корисним для вчителів фізичної культури.
Keywords: фізична підготовка; баскетболісти; розвиток фізичних якостей; технічна майстерність; тактична майстерність; 796.332(072)