Англійська мова: програма вибіркової навчальної дисципліни - Сорокіна, Ліна Євгеніївна; Sorokina, Lina Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Англійська мова» укладена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності «Філологія», освітньої програми «Слов’янські мови та літератури (переклад включно)». Призначена для студентів 1 курсів (підготовки магістр) факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: граматичні особливості сучасної англійської мови; фонетичні особливості сучасної англійської мови; спеціалізована комунікативна компетенція