Типові мовні помилки в журналістських текстах (на матеріалі одного числа газети «День») - Яворський, Андрій Юрійович; Yavorskyi, Andrii Yu. (Донецький інститут соціальної освіти, 2010)
На матеріалі одного номера газети "День" простежено різнорівневі мовні помилки, запропоновано шляхи їх усунення.
Keywords: мовні помилки; орфографічні помилки; морфологічні помилки; синтаксичні помилки; лексичні помилки; плеоназм; пунктуаційні помилки