Сучасні особливості економічного співробітництва України та Туркменистану - Пікулик, О. Б.; Pikulyk, O. B. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто особливості економічного співробітництва України та Туркменистану. Проаналізовано основні показники взаємної торгівлі між країнами. Досліджено особливості інвестиційного співробітництва України та Туркменистану. Розкрито участь України в реалізації інфраструктурних проектів у Туркменистані. Розглянуто перспективи українсько-туркменської економічної співпраці.The peculiarity of economic cooperation of Ukraine and Turkmenistan is examined. The analyses of main index of mutual trade of countries are given. The features of investment collaboration of Ukraine and Turkmenistan are examined. Participating of Ukraine in realization of infrastructural projects in Turkmenistan is given. The perspectives of Ukrainian-Turkmenian economic collaboration are examined.
Modern Peculiarity of Economic Collaboration of Ukraine and Turkmenistan
Keywords: економічне співробітництво; зовнішня торгівля; експорт; імпорт; інвестиції; economic collaboration; foreign trade; export; import; investments