Оптимізація бізнес-процесів як чинник зниження витрат виробництва - Березівський, Петро Степанович; Ліпич, Любов Григорівна; Ющишина, Лариса Олексіївна; Berezivskyi, P. S.; Lipych, L. G.; Yushhishina, L. O. (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, 2011)
У статті визначено переваги процесно-орієнтованого підходу до управління підприємством, окреслено прикладні аспекти зниження витрат за рахунок оптимізації бізнес-процесів у рослинництві. The paper is devoted to the development of methodical and applied recommendations as to improvement of management of the expenses of businessprocesses in plant-growing in the agricultural enterprises.
Keywords: витрати; бізнес-процеси; рослинництво