Курсова робота з психодіагностики - Федотова, Тетяна Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Курсова робота дає змогу виявити творчий та науковий потенціал студента, а також може бути сходинкою до подальшої наукової роботи. У процесі її підготовки розвиваються навички самостійного вивчення й узагальнення наукової літератури з будь-якого вузького питання; виявляються нові й невирішені наукові проблеми. Вивчення дисципліни пов’язано зі знаннями, які студенти паралельно отримують під час засвоєння таких дисциплін, як «Вступ до спеціальності та основи наукових досліджень», «Загальна психологія. Пізнавальні процеси», «Психофізіологія», «Психодіагностика та математичні методи в психології», «Вікова психологія», «Загальна психологія. Мотиваціх та емоції», «Соціальна психологія», «Психологія особистості». Знання та уміння, сформовані студентами під час написання курсового проекту з психоідагностики особистості потрібні для кращого вивчення вибіркових дисциплін, а також підготовки і написання курсових проектів з психолого-консультативної діяльності та психореабілітаційної діяльності.
Keywords: наукове дослідження; методи; емпіричні методи; теоретичні методи; етичний кодекс психолога; конференція; презентація; математичні методи; бібліографія; статистичні методи