Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах - Кордунова, Наталія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою курсу є підготовка студентів до практичної роботи з людьми в кризових ситуаціях та адаптації в особливих умовах. Завдання навчальної дисципліни – формування вмінь планувати та здійснювати фахівцем-психологом широкого спектру проблем в напружених, кризових, екстремальних ситуаціях, надання психологічної підтримки та допомоги особам у період адаптації.
Keywords: психологічний супровід; кризові ситуації; адаптація; особливі умови