Інновація в німецькому політичному дискурсі - Лисецька, Н. Г.; Lysetska, N. G.; Хайдемейер, В. П.; Heidemeyer, V. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено мовні інновації сучасної німецької мови, які є засобами поповнення політичного дискурсу. Розкрито суть поняття «неологізм», виокремлоно корпус неологізмів основних концептуальних рядів, проаналізовано їх специфіку та інтерконцептуальні зв’язки. The article studies the language innovations of Modern German which are the meansof enriching the political discourse. The notion «neologism» is explained as well as the main conceptual rows are singled out and analyzed their specific character and interconceptual ties.
Innovation in German Political Discourse
Keywords: мовна інновація; language innovation; концепт; concept; концептуальні ряди conceptual rows