Концептуальні підходи до сутності інституційного механізму природокористування - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia M. (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2015)
У статті розглянуто підходи до визначення понять “інститут”, “інституційний механізм” та “інституційний механізм природокористування”. Запропоновано власне трактування інституційного механізму природокористування, виокремлено його основні структурні елементи. The concept of "institute", "institutional mechanism" and "іnstitutional mechanism nature use" are considered. The interpretation of the concept «іnstitutional mechanism nature use" is propounded, determined its basic structural elements.
Keywords: інститут; institute; інституційний механізм; institutional mechanism; природокористування; nature use; інституційний механізм природокористування; іnstitutional mechanism nature use