Опозиційна діяльність Польської селянської партії в серпні 1945 - листопаді 1947 р. - Шваб, Лариса Петрівна; Shvab, Larysa P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Стаття висвітлює політичний уклад Польщі після закінчення Другої світової війни. Під особливою увагою автора – відновлення діяльності Польської селянської партії і її контакти з комуністичним керівництвом Польської робітничої партії до виборів у Законодавчий сейм в 1947 році.

The article is devoted to the political structure of Poland after the Second World War. The main attention is concentrated on the reestablishment of the activity of the Polish Peasant Party and its contacts with communist leaders of the Polish Workers' Party before the elections to the Legislative Sejm in 1947.
Oppositional activity of Polish Peasant Party (August 1945 – September 1947)
Keywords: Польська селянська партія; Селянська партія; Польська робітнича партія; Польська соціалістична партія; польська опозиція; Polish Peasant Party; Peasant Party; Polish Workers' Party; Polish Socialist Party; Polish opposition