Вступ до спеціальності «Країнознавство» - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності «Країнознавство» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет міжнародних відносин). Розміщення джерел (107 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; теоретико-методологічні основи країнознавства; Основні структурні компоненти території країни; 908(01)