Обчислювальна практика в середовищі Wolfram Mathematica - Шигорін, Павло Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичному посібнику описані основні команди для розв'язання низки задач математичного аналізу та лінійної алгебри за допомогою комп'ютера в програмному пакеті Wolfram Mathematica. Крім теоретичного матеріалу, посібник містить набір індивідуальних завдань на практику <<Обчислювальна практика>> для студентів-фізиків. Теоретичний матеріал методичного посібника також можна розглядати як вступний при вивченні дисциплін пов'язаних з комп'ютерним моделюванням, чисельними методами, комп'ютерною алгеброю.
Keywords: Програмування; Wolfram Mathematica; 519.67: 371.214.114