Іван Дмитрович Олексеюк : біобібліогр. покажч. до 75-річчя від дня народженя - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, вченого-хіміка, заслуженого діяча науки і техніки, доктора хімічних наук, професора, завідувача кафедри неорганічної та фізичної хімії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, лаурета Державної премії України в галузі науки і техніки, академіка Академії Вищої школи України та низки галузевих академій, ректора Волинського державного університета імені Лесі Українки впродовж 1995-2005 рр. – Івана Дмитровича Олексеюка. The bio-bibliographical index highlights the life and the career of the Ukrainian scientific, scientist-chemist, honored worker of science and technology, doctor of chemical science, professor of the department of inorganic and physical chemistry of Lesia Ukrainka Eastern European National University – Ivan Dmytrovych Olekseyuk. The papers of the scientist are presented in the bibliographic order, covering the period from 1966 tо 2014. The issue contains the biographic information and colleagues’ greetings as well.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Олексеюк І. Д.; Olekseyuk I. D.; 72(4УКР-4ВОЛ)я1