Практика перекладу з рідної мови основною та з основної мови рідною : програма вибіркової навчальної дисципліни - Козак, Софія Веніамінівна (My University, 2019)
Програма навчальної дисципліни «ПРАКТИКА ПЕРЕКЛАДУ З РІДНОЇ МОВИ ОСНОВНОЮ ТА З ОСНОВНОЇ МОВИ РІДНОЮ» підготовки бакалавра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, освітньо-професійної програми Мова і література (німецька). Переклад.